Over Elin

Elin Timmermans

Mijn vader altijd vertelde me om klein ergens te beginnen en goed bij het te worden. Deze blog is mijn entry-punt in deze wereld van het leren. Het is een plaats waar u vragen posten, om hulp kunt vragen, en om raad op diverse computerdelen vragen. In feite, maakt dat deel uit van de charme. Ik wil altijd u kunnen helpen.

U wordt verzocht om te becommentariëren en uw gedachten te delen. Ik verheug me op uw commentaren, en ik zal antwoorden op hen. Ik zal ook alle commentaren lezen en bespreken. En als u een bepaald deel van mijn plaats zoekt, ben ik zeker er ergens een specifieke verbinding is. Maar als u me aan de informatie wilt toevoegen over mijn plaats, verstuur me met de elektronische post. In mijn vrije tijd die ik heb gehouden van om videospelletjes te spelen, en met mensen te spreken. Dank voor uw tijd en ik hoop om u op de volgende pagina te zien! Als u van dit artikel genoot, klik gelieve op het hart, als ons op Facebook en ons op Twitter te volgen.

Mijn motto is: „Verkoop uw laptop voor een computer niet.“

Als u bent online behandelt het zoeken van het beste, niet wordt voor de gek gehouden door „koopt“ nu prijzen. A great deal is heel wat!

Ik heb mijn eigen overeenkomsten gecreeerd om de beste overeenkomsten te demonstreren die ik van Internet heb gevonden. Ik ben een enthousiast van computerdelen. Het is in mijn bloed. Internet is mijn huis.

Mijn doel is deze te delen behandelt u zodat moet u geen fortuin enkel voor het computerdeel betalen u wenst.

Hier is de Overeenkomst:

Ik post mijn „Beste Computers“ sectie over de website zodat kunt u mijn lijst van beste laptops en de Desktops doorbladeren die uw leven, sneller en meer pret gemakkelijker zullen maken. Elke categorie zal zijn eigen categorie van computers hebben om u te helpen de beste overeenkomsten vinden. Klik op de verbinding hierboven die aan de plaats moet worden genomen, of op het beeld hieronder voor een grotere mening van de pagina's.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik een kleine computer maakte om het uit te testen. Het belangrijkste doel is u te tonen hoe u het kunt gebruiken om de delen te vinden u wenst.

Alvorens ik u het verhaal vertel dat ik heb willen om u een weinig over mij vertellen. Mijn naam is Elin en ik ben 24 jaar oud en ik ben ook van een kleine stad in Nederland genoemd Het Maastricht. Mijn moeder is van een oude Nederlandse edele familie. Toen ik jonger was bestudeerde ik computer programmerend en het leidde tot mijn eerste programmeringsbaan waar ik wat ervaring in assembly-taal en sommige programmeertalen zoals C werd gegeven. Één dag vond ik de broncode voor een nieuwe computer en besliste een nieuwe één van mijn te maken.

In sociale media, kunt u me op Instagram vinden. Mijn hoofdrente in computertechnologie is hardware maar als u in op technologie betrekking hebbende onderwerpen geinteresseerd bent kan ik u ook helpen.

Heel wat mensen proberen om de indruk dat te geven zij pro -pro-gamer in eSports zijn, maar ik geloof dat zij pro-pro-teamer of een pro-speler, niet een progamer zouden moeten zijn. Het is werkelijk belangrijk dat zij geen verklaring als een progamer afleggen die een negatief gevolg op het de eSportsbeeld en industrie maakt.

Ik geniet niet werkelijk van gaand naar toernooien en speel met mijn vrienden omdat ik kan van mening zijn dat de spelers zich niet van genieten. Ik heb een advies over dat. Het is belangrijk om vrienden te hebben dievan u geniet speel met omdat u nooit van fouten volledig vrij zult zijn. Het probleem met prospelers is dat zij in een milieu leven dat dit aanmoedigt. Bijvoorbeeld, als u in de studio van professionele spelers bent en u speelt, moet u elke beweging kennen die zij hebben gemaakt. Dit is het probleem met het spelen met vrienden in professioneel gokken.

Toen ik deze Blog in 2009 begon, was het voor mijn vrienden die me materiaal zouden verzenden en ik trots ben om te zeggen dat ik bijna 200K-nu aanhangers op mijn Facebook-pagina heb. Ik was geboren in 2001 in Nederland. Het is nu 2004 en ik ben nu in de mijn medio jaren '30. Ik werk als professionele IT adviseur in Nederland. Mijn achtergrond is hoofdzakelijk in elektronika, maar ik houd ook van in computers te ploeteren en ik begon mijn Informatica in 2004 met behulp van sommige grote cursussen. Ik heb altijd van het zijn een Informaticameester van Informatica gedroomd en dat was een grote te bereiken droom. Ik deed Meesters en toen mijn doel was op een Doctoraat te gaan. Jammer genoeg bereikte ik dat doel niet, leerde ik enkel sommige dingen langs de manier maar begon ik daarom deze Blog. Het is aan waar het vandaag is gegroeid, leer ik nog en ik zal houden doend deze Blog tot ik sterf, en zelfs daarna dat zal ik houden werkend aan het om het te houden groeiend en verbeterend. Zo als u van mijn posten, tevreden, als houdt en aan mijn Blog intekent.