Kan ik de processor op mijn Acer Aspire E17 wijzigen?

Elin Timmermans

Ja, maar niet het geheugen. Deze vraag is gevraagd een partij door mijn lezers, en ik moet toegeven dat deze vraag een netelig beetje is omdat vele mensen weten hoeveel niet u voor het geheugen zou moeten betalen. Als u de prijs van uw RAM wilt kennen, zou u een blik bij de bril op uw computer moeten nemen. Ik moest a lot more voor geheugen betalen dan ik zou moeten hebben en ik vrij verrast was toen ik de prijzen van RAM kreeg. Ik ben gelukkig dat ik deze vraag heb kunnen beantwoorden. Wanneer u geheugen in Nederland koopt, krijgt u een spaander genoemd een PCH. Het heeft twee spelden op het en de prijs voor deze spaander is zeer belangrijk. Als de prijs voor RAM te hoog is, dan zult u niet een andere delen kunnen kopen, die konden omhoog beëindigen kostend u een dure hoeveelheid geld. Ik was verbaasd toen ik de prijs van PCH leerde en ik vroeg Elin: Wist u dat het goedkoopste geheugen in de wereld in de V.S. Kan een computervirus zich verbergen in de videokaart? is? Wat zijn de prijzen van geheugen in verschillende landen? Ik wilde het weten en ik hoop om u het antwoord te geven. Das wird nennenswert sein, vergleicht man es mit computergedeelte vergelijk. De prijs voor RAM in Nederland is een lager dan u denkt. Het is ook veel goedkoper dan u denkt, en zelfs in Nederland het mogelijk is om RAM te kopen en het te hebben in uw twee weken of minder indient! Zie wat de prijs van RAM in verschillende landen is: (Klik het beeld om het beeld te vergroten) als u weet wat niet een PCH is, is het een kringsraad die in microprocessors wordt gebruikt om de prestaties van de spaander te verhogen, bijvoorbeeld is een microprocessor niet alleen een kleine computer, maar het is ook een microprocessor.